English Slovenščina

Vaši strokovnjaki za dostavo

Predict - predviden čas dostave

Obstaja veliko bolj zanimivih načinov preživljanja prostega časa, namesto čakanja na dostavo!

Smo edina dostavna služba v Sloveniji, ki omogoča prejemniku paketa 1-urni okvir dostave paketa. Zahvaljujoč naši inovativni storitvi Predict obveščamo prejemnika z SMS/e-pošto o natančnem času dostave, zato vam ni treba čakati cel dan na prihod kurirja.

 • 1-urni časovni načrt dostave
 • Interaktivni SMS/e-pošta
 • Večji nadzor za prejemnika paketa
 • Enostavna sprememba datuma ali naslova dostave
Kako delujeta Predict in myDPD – Aplikacija za upravljanje s paketi

Nič več zamujenih paketov!

Prvo obvestilo: dan pred dostavo prejemnik paketa prejme obvestilo Viber / SMS in e-pošto, da je njegov paket na poti in da bo dostavljen naslednji dan. Če prejemniku paketa pričakovani datum dostave ne odgovarja, lahko dostavo prilagodi svojim potrebam prek aplikacije myDPD, saj se z novo aplikacijo myDPD prejemniki odločijo "kdaj" in "kje". Ne more biti enostavnejše.

Do aplikacije myDPD lahko dostopate prek povezave v Viber / SMS in e-pošti. Z njo lahko:

 • Sledite paketu v živo (Live tracking): Potek dostave paketa spremljamo sproti. Časovni okvir vsake dostave se posodablja iz minute v minuto in prikazuje s točnostjo 30 minut.
 • Preusmerite paket: Z našimi možnostmi preusmeritve lahko enostavno spremenite dan ali naslov za dostavo, izberete dostavo na varno mesto (dvorišče, lopa itd.) Ali pa izberete dostavo na eno izmed Pickup lokacij za prevzem paketov.
 • Prilagodite nastavitev dostave: Z registracijo vnesete želene nastavitve za prihodnje dostave, na primer: dostava na varno mesto ali dostava do priljubljeno/najbližjo Pickup lokacijo (MOL, Petrol, bencinski servisi OMV, trafike 3DVA, skladišče DPD) ali paketomati.
 • Prilagodite nastavitev obvestil: Po registraciji se odločite, kako vas bomo v aplikaciji DPD obvestili o dostavi vaših pošiljk.

Drugo obvestilo: na dan dostave prejemnik paketa prejme sporočilo o predvidenem roku dostave. S storitvijo Predict DPD vam sporočimo prihod kurirja in dostavo paketa v roku 1 ure.

Pickup lokacija za prevzem paketa

Vedno iščemo načine, kako dostaviti pakete hitreje, enostavneje in bolj prilagodljivo. Pickup – to je vse!

Če niste doma ob napovedanem času dostave, se lahko odločite, da prevzamete paket na eni izmed 644 Pickup lokacij po vsej Sloveniji. Ob dostavi paketa na izbrano Pickup lokacijo boste obveščeni preko SMS/e-pošte, nato pa lahko dvignete paket v naslednjih 7 dneh, ko vam ustreza.

Naša Pickup mreža je z več kot 58.000 Pickup lokacijami po Evropi največja na tem področju in strankam omogoča, da sprejmejo ali pošljejo pakete skoraj za vsakim vogalom, kjerkoli v Evropi. V Sloveniji je trenutno 644 Pickup lokacij za prevzemanje paketov (bencinski servisi MOL, Petrol, OMV, trafike podjetja 3DVA, DPD Skladište).

Prevzem paketa še nikoli ni bil lažji!

Najdite vam najbližjo Pickup lokacijo:

DPD Direct4.me paketniki

Mreža DPD Direct4.me paketnikov vam omogoča enostaven in priročen prevzem paketov, kjerkoli in kadarkoli vam najbolj ustreza!

Nova dostavna možnost samopostrežnih paketnikov omogoča hitro in prilagodljivo prevzemanje paketov, kje in kdaj vam najbolj ustreza, 24 ur, 7 dni v tednu.

 • Dostopnost 24/7
 • Preprostost
 • Diskretnost
 • Zanesljivost, varnost, brezkontaktni prevzem paketov
 • Obvestila prek Viber/SMS, e-pošte in prek mobilne aplikacije Direct4.me

Prevzemite svoje pakete preprosto, praktično in hitro s paketniki DPD Direct4.me!

Več na povezavi.